Clipin Extension Wave #613/10

De Clipin Extension Body Wave in de lichte kleur 613/10, klik je met gemak vast in het haar. De Extensions zijn gemaakt van het beste en meest gezonde echte haar dat verkrijgbaar is. In dit geval afkomstig uit India. 

Het succesnummer van KILLON. Clipin Extensions, die je met gemak stuk voor stuk vastklikt in het haar. Ze zijn gemaakt van het beste en meest gezonde echte haar dat verkrijgbaar is. In dit geval afkomstig uit India. KILLON selecteert louter REMY gesorteerd haar. Dat houdt in dat alle haarschubben in dezelfde richting staan. Hierdoor zullen de haren niet snel klitten of in de knoop komen te zitten. Het resultaat is een adembenemende, levensechte look. De KILLON look.

 

Aantal clipjes:
1 strook * 20 cm breed / 4 clips
1 strook* 17 cm breed / 3 clips
2 stroken * 15 cm breed / 3 clips
4 stroken * 7,5 cm breed / 2 clips
Een hele set bevat 21 clipjes!

 

Structuur: Body Wave
Lengte: 40 / 50 cm
Kleur: Licht 613/10
Gewicht: 120 gram incl. clips

 

1. De Clipin Extensions van KILLON zijn zeer gemakkelijk toe te passen. 
2. Sterke clips. 
3. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.
4. Hoge klanttevredenheid. 

Materiaal 100% Echt Haar
Textuur Body Wave
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

KILLON Pure Russian Hair

Voor de Hair Weave en de Tape Extension gebruikt KILLON het Pure Slavic Hair, dus het beste van het allerbeste. Russisch haar is simpelweg het meest magnifieke, kostbaarste en ook zeldzaamste haarsoort voor hair extensions ter wereld. Wij weten precies wat nodig is om van elke klant een tevreden klant te maken. Kortom: we zijn er helemaal voor haar. Welke look je ook kiest, met KILLON als verleidelijk wapen, krijg je de wereld aan je voeten.

Contact

KILLON
Banstraat 22 Huis
1071 JZ Amsterdam
+31 (0)20 20 44 530
info@killonprofessional.com

Direct contact