Russian Hair

Russian Hair, ook wel slavic hair genoemd, is het populairste haarsoort in de wereld. Miljoenen vrouwen dromen ervan en dat begrijpt KILLON als geen ander. Het haar wordt geroemd om de extreem goede kwaliteit, de diamanten onder de Hair Extensions.

Het merendeel van de Hair Extensions zijn afkomstig uit China. Er is een duidelijk verschil in structuur tussen vrouwen uit Azië en vrouwen uit het westen. Vrouwen uit het westen hebben fijner haar dan vrouwen uit Azië. Om ervoor te zorgen dat deze Hair Extensions fijn en licht aanvoelen ondergaan ze een chemisch proces voordat het verkocht wordt aan salons. Voor het gladstrijken van de Hair Extensions gebruiken ze vaak een siliconen laag.

Het haar dat afkomstig is van Russische donoren is zeer vergelijkbaar met het haartype in de westerse wereld. Het komt bij fabrikanten binnen in een waaier van kleuren (van licht tot en met donker). Het heeft geen chemische behandeling nodig om het haar te verfijnen. Sterker nog, het is vaak nooit door jonge Russische vrouwen chemisch behandeld of beschadigd door het gebruik van bijvoorbeeld een tang. Dit resulteert in een Pure Natural look en is daardoor erg populair.

Het is voor een styliste enorm fijn om met een top kwaliteit product te werken. Zelfs na het wassen en drogen blijven de Russian Hair Extensions net zo mooi als je eigen haar.

Westerse vrouwen willen tegenwoordig meer volume en lang haar. Het is dan erg belangrijk dat de structuur goed blend met je eigen haarstructuur. Ga daarom altijd voor Pure Russian Hair.

KILLON Pure Russian Hair

Voor de Hair Weave en de Tape Extension gebruikt KILLON het Pure Slavic Hair, dus het beste van het allerbeste. Russisch haar is simpelweg het meest magnifieke, kostbaarste en ook zeldzaamste haarsoort voor hair extensions ter wereld. Wij weten precies wat nodig is om van elke klant een tevreden klant te maken. Kortom: we zijn er helemaal voor haar. Welke look je ook kiest, met KILLON als verleidelijk wapen, krijg je de wereld aan je voeten.

Contact

KILLON
Banstraat 22 Huis
1071 JZ Amsterdam
info@killonprofessional.com

Direct contact