Exclusive Tape Extension

De Tape Extension is een fantastisch product waar KILLON het oogverblindende Pure Slavic Hair voor gebruikt. Deze zeer populaire Extensions blijven circa 4 tot 6 weken in het haar. Hierna kunnen de Tape Extensions snel en eenvoudig weer worden vervangen door nieuwe tapes.

Tape Extensions zijn nauwelijks te onderscheiden van het eigen haar en geven ook bij dunnere haarsoorten een fraaie, volle bos. Bovendien beschadigen ze het eigen haar niet. Ze zijn eenvoudig te verwijderen met gebruik van een speciale verwijdervloeistof en je kunt ze weer inzetten met behulp van vervangingstrips. 

Dankzij het duurzame Russisch haar is het vaker te hergebruiken.

De Tape Extensions zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en lengtes.

KILLON Pure Russian Hair

Voor de Hair Weave en de Tape Extension gebruikt KILLON het Pure Slavic Hair, dus het beste van het allerbeste. Russisch haar is simpelweg het meest magnifieke, kostbaarste en ook zeldzaamste haarsoort voor hair extensions ter wereld. Wij weten precies wat nodig is om van elke klant een tevreden klant te maken. Kortom: we zijn er helemaal voor haar. Welke look je ook kiest, met KILLON als verleidelijk wapen, krijg je de wereld aan je voeten.

Contact

KILLON
Banstraat 22 Huis
1071 JZ Amsterdam
info@killonprofessional.com

Direct contact