Entre Nous

KILLON ENTRE NOUS

Quality time met de inspirerende producten van KILLON? In alle rust een training krijgen in hoe je de Hair Weave en Tape Extension aanbrengt en behandelt? Dat is KILLON Entre Nous.

Elkaar inspireren met de producten van KILLON als het stralende middelpunt. Dit is wat we voor ogen hadden toen we Entre Nous bedachten; een intiem en genoeglijk samenzijn van gelijkgestemden, van hair-stylists tot kleurspecialisten en van hairstyle-fashionistas tot Extension-lovers.

Wat is de bedoeling van KILLON Entre Nous?

Het doel is tweeledig. Om te inspireren. Dus: wat zijn de mogelijkheden met onze producten? Wat kun je er allemaal mee doen? Het andere doel is om te instrueren. Om jou als klant of om jou als hair professional, al dan niet met je team van hairstylisten, te trainen in hoe je onze verschillende Hair Extensions aanbrengt en behandelt.

Wat zijn de mogelijkheden?

Hoewel onze showroom dus volledig is ingericht om Entre Nous tot een onvergetelijk samenzijn te maken, waarbij een glas champagne natuurlijk niet mag ontbreken, is het ook mogelijk dat KILLON langs komt in jouw salon voor de nodige quality time met je personeel. Het behoort zelfs tot de mogelijkheden dat KILLON thuis komt bij je, waar je zelf voor de gasten zorgt. Zie het als een stijlvolle, eigentijdse upgrade van de klassieke Tupperware Party. Maar in eerste instantie is de KILLON showroom dé uitgelezen plek om, ja, Entre Nous te zijn. 

KILLON Entre Nous boeken?

Heel simpel. Neem contact met ons op om de diverse mogelijkheden door te spreken. Dat kan via mail of via ons telefoonnummer.

KILLON Pure Russian Hair

Voor de Hair Weave en de Tape Extension gebruikt KILLON het Pure Slavic Hair, dus het beste van het allerbeste. Russisch haar is simpelweg het meest magnifieke, kostbaarste en ook zeldzaamste haarsoort voor hair extensions ter wereld. Wij weten precies wat nodig is om van elke klant een tevreden klant te maken. Kortom: we zijn er helemaal voor haar. Welke look je ook kiest, met KILLON als verleidelijk wapen, krijg je de wereld aan je voeten.

Contact

KILLON
Banstraat 22 Huis
1071 JZ Amsterdam
info@killonprofessional.com

Direct contact