Trends 2020

Brunette

Een trend die echt in gaat komen vanaf najaar 2020 zijn de brunette haarkleuren, en dan vooral de “Dirty Brunette” en de “Cool Brunette”. Deze 2 varianten van de Brunette style geven je een frisse look. Er zit een kleine verschil tussen deze stijlen.

De “Cool Brunette” is een koele bruine haarkleur, met een aantal strengen koel bond ertussen. De “Dirty Brunette” daarentegen is een mengeling van een koele bruine kleur en warme kleuren in je haar.


“De lobkapsel”

De lob is het langere zusje van de bob; het kapsel heeft meestal een lengte tot op de schouders of iets eroverheen. Voor de rest is het kapsel hetzelfde, je kunt het op één lengte of in lange lagen, met een middenscheiding of een rechte/schuine pony dragen. Daarnaast kun je, omdat het wat langer is dan een normale bob, je haren nog steeds opsteken of krullen. Celebrities zoals Hailey Baldwin Bieber vragen massaal naar deze haarstijl. Hoe zorg je ervoor dat je deze look krijgt bij de kapper? Simpel! Vertel je kapper dat je veel beweging en textuur in je haar wilt, vooral naar de uiteinden toe.


“Messy Buns”

Deze look kun je met 1 of 2 knotjes doen. Het geeft een vrolijke look, maar is ook heel natuurlijk. Net alsof je haast had en snel je haar in een knot hebt gegooid. Op de catwalk van Fendi waren de Messy Buns een groot onderdeel van de catwalk, waar je bijvoorbeeld Bella Hadid in een Messy Bun kon zien. Dit wil je toch ook?


Straight & Sleek

Straight en Sleek komt weer helemaal terug. Een sexy look voor elke vrouw en je kunt het op verschillende manieren dragen. Middenscheiding? Zijscheiding? Achter je oor of toch maar niet? Deze look geeft veel vrijheid en kan bij veel gelegenheden gedragen worden. Deze style werd in de sixties veel gedragen en verdiend een grootse comeback.


Feministische vlechten

De feministische vlechten komen weer terug in 2020. Je zou denken dat dit een kinderachtige look is, maar het geeft een krachtige en feministische uiterlijk. Deze look kun je easy combineren met elke kledingstuk.


Prom Hair

Deze haarstijl is iets typisch Amerikaans. In de jaren 80 kwam deze haarstijl veel naar voren tijdens “prom” op de Amerikaanse high school. In 2020 gaat deze kapsel een grote comeback maken. Met deze kapsel hou je je haar uit je gezicht en je ziet er ook nog eens schitterend uit! Het enige wat je nodig hebt is een haarclip.

 

Trends andere jaren

Bekijk ook de trends van andere jaren:

Trends 2019
Trends 2018
Trends 2017

KILLON Pure Russian Hair

Voor de Hair Weave en de Tape Extension gebruikt KILLON het Pure Slavic Hair, dus het beste van het allerbeste. Russisch haar is simpelweg het meest magnifieke, kostbaarste en ook zeldzaamste haarsoort voor hair extensions ter wereld. Wij weten precies wat nodig is om van elke klant een tevreden klant te maken. Kortom: we zijn er helemaal voor haar. Welke look je ook kiest, met KILLON als verleidelijk wapen, krijg je de wereld aan je voeten.

Contact

KILLON
Banstraat 22 Huis
1071 JZ Amsterdam
info@killonprofessional.com

Direct contact