Hair Weave Machinaal #DB4

Russisch Haar (slavic hair) is simpelweg het meest magnifieke, kostbaarste en ook zeldzaamste haarsoort voor Hair Extensions ter wereld. Werkelijk niets kan hier tegenop.

Russisch Haar (slavic hair) is simpelweg het meest magnifieke, kostbaarste en ook zeldzaamste haarsoort voor Hair Extensions ter wereld. Werkelijk niets kan hier tegenop. Niet in kwaliteit en niet in duurzaamheid. En KILLON voert het! Voor twee nieuwe producten gebruiken we pure slavic hair, dus het beste van het allerbeste. Eén van die geweldige producten is de Hair Weave, waarin in dit geval het russisch haar is vastgeweven aan een koord (weave = weven).

 

We kunnen dit puur natuur product handgeweven (flinterdunne inzetrand) en machinaal (iets dikke rand) aanbieden. De Hair Weave kan op verschillende manier in het haar bevestigd worden (microrings of door middel van vlechten).

 

Structuur: Natural Straight

Breedte machinaal: (1,4 – 1,8 meter)

Lengte: 40 / 50 cm

Kleur: Donker & Licht

Gewicht machinaal: 100 gram

 

Materiaal 100% Echt Haar
Soort Machinaal
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

KILLON Pure Russian Hair

Voor de Hair Weave en de Tape Extension gebruikt KILLON het Pure Slavic Hair, dus het beste van het allerbeste. Russisch haar is simpelweg het meest magnifieke, kostbaarste en ook zeldzaamste haarsoort voor hair extensions ter wereld. Wij weten precies wat nodig is om van elke klant een tevreden klant te maken. Kortom: we zijn er helemaal voor haar. Welke look je ook kiest, met KILLON als verleidelijk wapen, krijg je de wereld aan je voeten.

Contact

KILLON
Banstraat 22 Huis
1071 JZ Amsterdam
info@killonprofessional.com

Direct contact