Hair Jewel Wave #8

De Hair Jewel Body Wave in de donkere kleur 8, is zeer gebruiksvriendelijk en plaats je binnen een minuut in je eigen haar. De Extensions zijn gemaakt van het beste en meest gezonde echte haar dat verkrijgbaar is. In dit geval afkomstig uit India.

De Hair Jewel is het jongere, easy going zusje van de Clipin. De volle haarmat is bevestigd aan een draad en/of vier clipjes. In feite is het een grote Extension, waardoor je (in tegenstelling tot de Clipin) slechts 1 laag hoeft aan te brengen. In één handomdraai wordt letterlijk je droomkapsel gecreëerd. En of je nu voor volumevermeerdering of verlenging gaat, alles is mogelijk met dit topproduct, dat ultra gemak aan een glamorous verschijning verbindt.

De Hair Jewel is gemaakt van het beste en meest gezonde echte haar dat verkrijgbaar is. In dit geval afkomstig uit India. KILLON selecteert louter REMY gesorteerd haar. Dat houdt in dat alle haarschubben in dezelfde richting staan. Hierdoor zullen de haren niet snel klitten of in de knoop komen te zitten.

Voor dit luxe haarstuk heb je geen lijm, ringen of tape nodig. Aan de bovenkant van de haarmat hebben we 4 extra clipjes geplaatst. Hierdoor kan je het ook heel makkelijk met alleen clips vastzetten. De clips kunnen ook verwijderd worden, waardoor je het alleen met het draad bevestigd. De keuze is dus aan jou hoe je het gaat gebruiken!

Het volgende wordt geleverd bij dit geweldige product:

  1. 2 keer een stuk draad van 1 meter
  2. Puntkam
  3. Kledinghanger

Structuur: Body Wave
Breedte: 28 cm
Lengte: 40 / 50 cm
Kleur: Donker 8
Gewicht: 100 gram

  1. Binnen een minuut heb je meer volume en lengte aan je eigen haar.
  2. Het beschadigd je haar niet.
  3. De Hair Jewel is zeer gebruiksvriendelijk.
  4. Hoge klanttevredenheid.
  5. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.
Materiaal 100% Echt Haar
Textuur Body Wave
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

KILLON Pure Russian Hair

Voor de Hair Weave en de Tape Extension gebruikt KILLON het Pure Slavic Hair, dus het beste van het allerbeste. Russisch haar is simpelweg het meest magnifieke, kostbaarste en ook zeldzaamste haarsoort voor hair extensions ter wereld. Wij weten precies wat nodig is om van elke klant een tevreden klant te maken. Kortom: we zijn er helemaal voor haar. Welke look je ook kiest, met KILLON als verleidelijk wapen, krijg je de wereld aan je voeten.

Contact

KILLON
Banstraat 22 Huis
1071 JZ Amsterdam
info@killonprofessional.com

Direct contact