KILLON komt met het beste van het beste

KILLON komt met het beste van het beste

Met blogs moet je oppassen dat je jezelf niet gaat overschreeuwen. Want de kans is groot dat je volgende stukje dan tegenvalt. Dat risico moeten we maar nemen dit keer. Wat we nu te vertellen hebben, kunnen we namelijk onmogelijk doen zonder razend enthousiast te zijn!

We beginnen met kleurrijk nieuws. Letterlijk en figuurlijk. Over drie weken hebben we nieuwe kleuren in huis voor onze Clipin en Hair Jewel, producten die keer op keer de klanten in vervoering weten te brengen. Het zijn kleuren die helemaal hip en happening zijn zoals fraaie mix-kleuren. Maar ook een lichtgrijze kleur (dé tint van het moment) en voor de tijd van het jaar een warme herfstkleur.

En als de blaadjes van de bomen vallen, dan lijkt het bij KILLON Beauty alsof alles juist groeit en bloeit, want ga hier maar even voor zitten: over niet al te lange tijd voegen we aan onze hoge kwaliteitsproducten een nog exclusievere range toe, zeg maar gerust het beste van het beste. Dat we ook met haarmatten en Tape Extensions op de markt komen, is al geweldig nieuws, maar dat deze fonkelnieuwe producten worden uitgevoerd in Slavic Hair (Russisch haar) is pas echt spectaculair! Beter dan uitgevoerd met dit uiterst kostbare, zeldzame haar kun je Hair Extensions simpelweg nergens krijgen, hier niet en internationaal niet. Slavic Hair gaat ook aanzienlijk langer mee dan andere haarsoorten, toch zeker 1 tot 2 jaar als je het goed verzorgt.

En nu we het toch over verzorging hebben, kunnen we – alsof het allemaal niet op kan – ook nog meegeven dat we druk zijn met het ontwikkelen van een eigen haarverzorgingslijn, die in eerste instantie zal bestaan uit een shampoo, conditioner, masker, olie en wellicht een haarspray. Producten die bedoeld zijn om droog en beschadigd haar een ongekende boost te geven en die natuurlijk geschikt zijn voor hoofdhaar en voor Extensions. Wat de merktitel van die producten betreft, lijkt het alsof die er altijd al voor gemaakt is...KILLON Beauty;-)!

Laat alles even op je inwerken. Dan gaan wij door met ontwikkelen, zodat we jou straks super happy kunnen maken!

Wordt het toch nog een bloeiende herfst.

With love and passion,

KILLON Beauty

♥♥KILLON Pure Russian Hair

Voor de Hair Weave en de Tape Extension gebruikt KILLON het Pure Slavic Hair, dus het beste van het allerbeste. Russisch haar is simpelweg het meest magnifieke, kostbaarste en ook zeldzaamste haarsoort voor hair extensions ter wereld. Wij weten precies wat nodig is om van elke klant een tevreden klant te maken. Kortom: we zijn er helemaal voor haar. Welke look je ook kiest, met KILLON als verleidelijk wapen, krijg je de wereld aan je voeten.

Contact

KILLON
Banstraat 22 Huis
1071 JZ Amsterdam
info@killonprofessional.com

Direct contact